FÁBER Sífutó, Botsport és Természetjáró Egyesület - alapítva 2009
FÁBER SBT Egyesület
- alapítva 2009
Téli szezonra készülés

A hosszú és meleg nyári szünet után szeptember első felében esős, viharos idő köszöntött ránk, ami sok helyen árvizeket is okozott. Sopronban ez a néhány nap alatt 160 mm eső esett, a hőmérséklet 5 C fokig hűlt vissza.

A Soproni Hegység erdeiben a legnagyobb baj, hogy a viharos szél a felázott talajban sokkal több fát döntött ki, mint az ekkora szél mellett lenni szokott. (Lásd mellékelt fotókat is!) A TAEG dolgozik a kármentésen, és mi is bírjuk ígéretüket, hogy a pályáinkra dőlt megannyi méretes fát megfelelő szakértelemmel és gépi felszereléssel rendelkező brigádjaik megtisztítják. Bár elsőre úgy tűnik, hogy sok idő van még hátra az első havazásig, de addig a szokásos szárzúzást is el kell végezni, a traktor pedig csak a megtisztított úton tud végigmenni.

Jelenleg a káresetek pontos felmérésén dolgozunk. De azért van jó hír is: a Fáber-réti erdészház mögötti Gyakorló rétünket a Nemzeti Park idén szépen lekaszáltatta, oda akár érkezhet is a hó....

támogass minket!

Bankszámlaszámunk:
Fáber SBT Egyesület, Sopron 10918001-00000070-38420002
A megjegyzés rovatba kérjük az „ADOMÁNY” szót, neved és címed írd!
Bármilyen módon támogatsz, előre is köszönjük!

legyél tagja az egyesületünknek!

Ehhez először el kell fogadd az egyesület alapszabályát valamint adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát. Egyúttal ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot és aláírva eljuttatni nekünk! (scannelve, lefotózva, postán...) 

óvd a sínyomot!

oszd meg ezt a hírt!

9400 Sopron
Frankenburg u. 7.
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.
Kubinszky András
06 20 264 44 00
Szigethi Béla
Logo 512*512
FÁBER SBT Egyesület
Minden jog fenntartva © 2024
XATON Webstudio logo