fade
KÖVESS MINKET

fblogo   instalogo   ytlogo
 
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
 
---  
FŐTÁMOGATÓINK

invex

   

szigethi

   

ktt

 
   
tilos
 

hirdetes

Filozófiánk

Egyesületünk célja, hogy a Soproni Hegységben található természeti adottságokat kihasználva téli-nyári testmozgási lehetőséget biztosítsunk mindazok számára, akik szeretnek a természetben mozogni, járni, sportolni. Egyesületünk nem üzemeltet szakosztályt, igyekszik az erdészettel karöltve a pályákat olyan állapotban tartani, hogy azt kezdők, amatőrök vagy akár hivatásos sportolók egyaránt élvezni tudják.

Az elsődleges cél a téli sífutó pályák kialakítása és fenntartása. Ezek nyilván – sok más erdei úttal együtt – hómentes időszakban is használhatók sétálásra, túrázásra, botsportra, futásra.

A sífutópályák elhelyezésével biztosítani kívántuk, hogy Sopronból – a városból és a szállodáktól – ez a pályarendszer télen-nyáron néhány perces autóúttal, tömegközlekedési eszközökkel, de akár gyalogosan is megközelíthető legyen.

Végül, de nem utolsó sorban kérünk mindenkit, hogy a pályákra vigyázzon, azokat havas időben csak és kizárólag megfelelő (futó) síléccel használja! Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a sífutópályára NE VIGYEN MAGÁVAL KUTYÁT! Gyalogosan, kerékpárral, lóháton és minden más gépi járművel a jelölt havas pályákat igénybe venni tilos (ez alól kivétel az a néhány méteres kereszteződés ill. párhuzamos átfedés, ami az erdészeti gépek mozgásából adódik.)

Az egyesület taglétszámának alakulása:

Alapításkor12 fő
200913 fő
201030 fő
201129 fő
201229 fő
201337 fő
201439 fő
201545 fő
201645 fő
201756 fő
201868 fő

pdfAz egyesület alapszabálya