fade
KÖVESS MINKET

fblogo   instalogo   ytlogo
 
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
 
2019.02.02. sífutó nyílt nap
(pótnap: 2019.02.16.)
 
FŐTÁMOGATÓINK

invex

   

szigethi

   

ktt

 
   
tilos
 

hirdetes

Az egyesületről

Filozófiánk:

Egyesületünk célja, hogy a Soproni Hegységben található természeti adottságokat kihasználva téli-nyári testmozgási lehetőséget biztosítsunk mindazok számára, akik szeretnek a természetben mozogni, járni, sportolni. Egyesületünk nem üzemeltet szakosztályt, igyekszik az erdészettel karöltve a pályákat olyan állapotban tartani, hogy azt kezdők, amatőrök vagy akár hivatásos sportolók egyaránt élvezni tudják.

Az elsődleges cél a téli sífutó pályák kialakítása és fenntartása. Ezek nyilván – sok más erdei úttal együtt – hómentes időszakban is használhatók sétálásra, túrázásra, botsportra, futásra.

A sífutópályák elhelyezésével biztosítani kívántuk, hogy Sopronból – a városból és a szállodáktól – ez a pályarendszer télen-nyáron néhány perces autóúttal, tömegközlekedési eszközökkel, de akár gyalogosan is megközelíthető legyen.

Végül, de nem utolsó sorban kérünk mindenkit, hogy a pályákra vigyázzon, azokat havas időben csak és kizárólag megfelelő (futó) síléccel használja! Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a sífutópályára NE VIGYEN MAGÁVAL KUTYÁT! Gyalogosan, kerékpárral, lóháton és minden más gépi járművel a jelölt havas pályákat igénybe venni tilos (ez alól kivétel az a néhány méteres kereszteződés ill. párhuzamos átfedés, ami az erdészeti gépek mozgásából adódik.)

Az egyesület taglétszámának alakulása:

Alapításkor 12 fő
2009 13 fő
2010 30 fő
2011 29 fő
2012 29 fő
2013 37 fő
2014 39 fő
2015 45 fő

pdfAz egyesület alapszabálya